Guest
Suzana
Suzana Monika
Suzana
Suzana Monika
Dec 8, 2022

for peace in the world stop domestic war on ukraine by russians pronto /at once
Den heliga timmen (eller Getsemanes timme)
Getsemane Clock

den utförs varje torsdag, helst klockan 11–12 på natten, som Jesus själv frågade Margarita Maria Alacoque.

Bön till Jesus i den dödliga ångesten på Olivberget O Jesus, som i sin kärleks överflöd, för att övervinna våra hjärtans hårdhet, duscha med en flod av nåd dem som mediterar över Din heligaste passion i Getsemane trädgård och främja denna hängivenhet, Hjälp min själ och mitt hjärta att komma ihåg ofta, men minst en gång om dagen, Din bittra dödliga ångest i Olivträdgården

, som tycker synd om dig och så mycket som möjligt genom att förena dig med dig!
O välsignade Jesus, som den natten tog på sig den stora bördan av våra synder och gjorde fullständig gottgörelse för dem, ge mig en för stor gåva för att omvända mig fullkomligt av kärlek till mina många synder, för vilka Du själv svettades i blod!
O välsignade Jesus, för Din hårdaste kamp i Getsemane örtagård, ge mig den ultimata segern över frestelser, särskilt de som jag är mest utsatt för!
O lidande Jesus, för din outgrundliga och outsägliga jordiska kamp i den natt av svek och själens värsta ångest, upplys mig om att känna till och uppfylla din vilja och låt mig alltid tänka om på din rörande kamp och observera hur du uthärdade den segrande, inte för att göra din vilja, utan din Faders vilja!
Var välsignad, Jesus, för den blodiga svettning och fruktansvärda jordiska kamp som du i den mest iskalla försummelse och obegripliga ensamhet vänligt har utstått!
Var välsignad, o ljuvaste men oändliga bitterhet fyllde Jesus, för Din bön som är så djupt mänsklig som gudomlig har sprungit ur Din från det darrande Hjärtats dödliga ångest!
Evige Fader, jag erbjuder er alla tidigare, nuvarande och framtida mässor förenade med Kristi blodiga jordiska fruktan i Getsemane lidande lustgård.
Den heligaste treenigheten, låt honom bekanta sig med detta och sprida kärleken till Jesu dödliga ångest på Olivberget över hela världen!
Gå, o Jesus, så att alla de som ljuvligt begrundar Dig på korset också kan minnas Dina enorma lidanden på Olivberget, och att de genom att följa Ditt exempel kan lära sig att be rätt och kämpa segrande så att de kan prisa Dig för evigt i en himmel!
PUNKT SLUT.

(Imprimatur: Fabiano dei 23.XI 63.

Herren lovade Margarita Mary Alacoque, bland många andra nådar, förlåtelse för alla synder och säkerhet för själens frälsning vid dödstimmen till alla som skulle komma ihåg hans dödliga rädsla med kärlek och vördnad minst en gång om dagen.